Selecteer provincie

Rietdekkersbedrijf G J van de Graaf

Vergelijk dakdekkers Hardinxveld-Giessendam

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Hardinxveld-Giessendam 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Rivierdijk 15
3372BE Hardinxveld-Giessendam
Zuid-Holland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-23809253
Alle rietdekkerswerkzaamheden
Met meer dan 25 jaar ervaring

http://www.vandegraafrietendaken.nl

Wat wij doen:
Welkom bij Van de Graaf Rieten Daken.

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de "rietdekkerij" en kunnen dan ook alle rietdekkerswerkzaamheden voor u verzorgen, zoals o.a.: nieuwbouw, (deels) vernieuwen, onderhoud, renovatie, tuinhuizen, carports, dierverblijven, dakramen en dakkapellen plaatsen, etc. Zelfs impregneren t.b.v. brandvertraging en tegen mosgroei behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.
Dit alles tegen een nette prijs-kwaliteitverhouding.
Ook kunt u bij ons terecht voor een deskundig en eerlijk advies bij aankoop van een pand met een rieten dak.

Persoonlijk contact onderhouden met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Zo worden misverstanden voorkomen en wordt vertrouwen opgebouwd; onontbeerlijk met specialistisch werk als rietdekken, waarbij het als leek erg lastig is om te beoordelen of men te maken heeft met vakwerk of (helaas komt het voor) prutswerk.
Tevens staan wij voor onze klanten altijd klaar om vrijblijvend een eerlijk advies uit te brengen over de huidige staat van uw dak.

Door alleen met riet van eerste kwaliteit te werken en het geheel met zorg af te werken, kunt u zich als klant verheugen op een schitterend en duurzaam eindresultaat.

Ook grotere opdrachten kunnen wij voor u uitvoeren. Deze voeren wij uit in samenwerking met gerenommeerde rietdekkers uit de omgeving, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe rieten dak.

Graag laten wij onze klanten zien dat wij staan voor ons vakwerk. Dit doen wij door maarliefst 10 jaar garantie te geven op de geleverde arbeid.Service:
Vrijblijvende beoordeling bij u thuis: Heeft u vragen over de huidige staat van uw dak, maak dan een afspraak., 10 jaar garantie op geleverde arbeid

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakinspectie, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie, All-round rietdekkersbedrijf, Alle rietdekkerswerkzaamheden, Impregneren t.b.v. brandvertraging en tegen mosgroei

Specialisatie:
Rieten dak / rietdekker