Selecteer provincie

Dak Techniek Holland BV

Vergelijk dakdekkers Hardinxveld-Giessendam

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Hardinxveld-Giessendam 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Griendaak 8
3371KH Hardinxveld-Giessendam
Zuid-Holland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Dak Techniek Holland BV [DTH] is een professioneel dakbedekkingsbedrijf, gevestigd in Sliedrecht. Met veel enthousiasme zijn wij u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken. U vindt ons bij renovatie- en nieuwbouwprojecten. In zowel woning- als utiliteitsbouw. DTH werkt zowel voor de zakelijke markt als voor particuliere sector en biedt u uitstekende garantievoorwaarden.

DTH onderscheidt zich van andere dakbedekkingsbedrijven door een compleet pakket aan dakbedekkingsmogelijkheden en de bijbehorende werkzaamheden. Of het nu gaat om kunststof, rubber of bitumineuze dakbedekking, keramische of stalen dakpannen: DTH biedt u maatwerk bij het leveren en aanbrengen van alle soorten dakbedekkingen. Op zowel platte als op hellende daken.

DTH is een professioneel dakbedekkingsbedrijf met enthousiaste medewerkers. Met 20 jaar ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met een goed en betrouwbaar advies. DTH adviseert in dakspecifieke probleemsituaties en in algemene dakbedekkingsvraagstukken. Door onze flexibele en vakkundige opstelling bieden we voor elke situatie een passende oplossing. Ook kunnen we op uw verzoek dakinspecties uitvoeren. Uiteraard gevolgd door een uitgebreid inspectierapport.

Of het nu gaat om een groot of klein project: DTH zorgt voor een optimale uitvoering, waarbij de relatie met opdrachtgevers, leveranciers én onze klanten van grote waarde is.

DTH heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf met regionale naamsbekendheid. We staan bekend als een ‘allround dakbedekker’, die vakwerk levert tegen een betaalbare prijs. Ons vakmanschap manifesteert zich onder meer in het feit dat wij – in tegenstelling tot veel van onze branchegenoten – niet alleen inzetbaar zijn voor het bedekken van platteen hellende daken.

DTH werkt voor verschillende opdrachtgevers. Voor woning-en utiliteitsbouw doen aannemers regelmatig een beroep op ons.Service:
Alleen op afspraak, vrijblijvende dakinspectie

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Dakgoot, Dakisolatie, Dakplaten, Dakraam, Gevelbekleding, Hemelwaterafvoer / regenpijp, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Leisteen dakbedekking, Lichtkoepel, Lichtstraat, Loodwerk en zinkwerk, Metalen dakbedekking, Monumentaal dak, Pannendak, Plat dak, Shingle dakbedekking, Impregneren gevel / schoorsteen, Vegetatiedak, Hellend dak, Galerij-ophoogsystemen

Aangesloten bij / Certificering:
VCA