Heijsman Dakbedekkingen BV

Vergelijk dakdekkers Dordrecht

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Dordrecht 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Stevensweg 106
3319AL Dordrecht
Zuid-Holland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Heijsman B.V. Dakbedekkingen heeft in de afgelopen jaren een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd en levert uitsluitend dakbedekkings systemen die voldoen aan de allerstrengste normen. Die zelfde strenge normen worden gedragen door ons personeel en blijken uit de service die wij onze klanten bieden.

Bent u op zoek naar kwaliteitsdaken en een vakbekwaam bedrijf, dan bent u bij Heijsman B.V. Dakbedekkingen aan het juiste adres.
In ons land met zijn verschillende weersinvloeden heeft het dak veel te verduren. De eisen die aan daken en dakbedekkingen worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakdekker steeds belangrijker wordt.

Heijsman B.V. is een dakdekkersbedrijf dat landelijk opereerd. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van kunststof dakbedekking hier onder vallen o.a.: PVC, EPDM, ECB, TPO en TPE.
En uiteraard de traditionele bitumineuze dakbedekkingen als PVC, EPDM, ECB, TPO en TPE.

Heijsman B.V. is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatie daken voor particulieren en zakelijke klanten, zoals instellingen voor ziekenzorg, provinciale en lokale overheden, woningbouwverenigingen, industriële en professionele beheerders.
Heijsman B.V. staat garant voor kwalitatief hoogwaardige dakbedekking, prima opgeleid personeel en uitgebreide service.
Service:
Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie, Goed opgeleid personeel

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakdekken, Dakonderhoud, Dakrenovatie, Dakreparatie

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Dakbestrating, Dakcoating, Dakisolatie, Dakplaten, Duurzame dakbedekking, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Loodwerk en zinkwerk, Shingle dakbedekking