Selecteer provincie

Vis Rietdekkersbedrijf Paul

Vergelijk dakdekkers Spierdijk

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Spierdijk 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Verlaatsweg 72
1643LZ Spierdijk
Noord-Holland
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0229-574464

fax : 0229-579878

Wat wij doen:
Westfriese Rietdekker Paul Vis

De Westfriese Omringdijk is bijna altijd in zicht als Rietdekker Paul Vis, gespecialiseerd in 'moeilijke' daken, met zijn vak bezig is. "Westfriesland is onze thuisbasis maar ook in de Schermer, Beemster en de rest van Noord-Holland zijn wij te vinden. Bij het maken van een goede kapberg, hooiberg, boerderijdak, schroefdak, West-Friese stolp of rietgedekte parasols gebruiken wij Hollands riet.

nformatie en voorlichting over riet en het gebruik van riet in het rieten dak vindt u op onze website. Heerhugowaard en de Koggelanden zijn voor ons belangrijk omdat wij daar veel opdrachten hebben die met de tuin verband houden.

Tuinhuisjes met riet geven uw tuin een extra dimensie. Heeft u een rieten dak of wilt u een riet dak aanschaffen, dan vindt u hier alle informatie over riet die u zou moeten weten. We vinden het werk van ons rietdekkersbedrijf mooi, leveren topkwaliteit en daar zijn we best trots op.

Het natuurproduct is vanaf de eerste dag onze passie. In elke klus die we aanpakken is onze ervaring in het ambacht af te zien aan ons werk.Specialisatie:
Dakisolatie, Pannendak