DRS - P de Lange

Vergelijk dakdekkers Spaarndam

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Spaarndam 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Spaarndammerdijk 13
2064KL Spaarndam
Noord-Holland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Alle soorten dakbedekkingen
Tevens dakinspectie

Wat wij doen:
EPDM Rubberdakbedekkingen.

Alle soorten dakbedekkingen, Koper- , Zink- en Loodwerk

En gespecialiseerd in;

Prelasti EPDM dakbedekking uit een stuk.

Met een Komotest gemeten levensduur van 27 jaar!
Een verwachte levensduur van tenminste 40 jaar.

Wij werken zowel voor particulieren als voor aannemers en hebben alles is huis voor al uw dakproblemen.

Onze ervaring is groots en wij zijn de eersten in deze regio die met Prelasti EPDM werken, dat door zijn lange leversduur, milieuvriendelijk is en geen brandgevaar kent.
Tevens zijn wij verwerkers van EVALASTIC EPDM DAKBANEN.
Het gehele team is in het bezit van prelasti en evalastic verwerkings diploma´s

Ook voor al uw loodgieterswerk.

Op dit moment is EPDM rubberfolie de best verkrijgbare dakbedekking. EPDM heeft niet alleen een lange levensduur, van minimaal veertig jaar, maar is ook zeer geschikt als kwalitatief hoogwaardige waterafdichting. Met EPDM is het mogelijk de dakbedekking, inclusief eventuele opstaande stukken voor dakkapellen of schoorstenen, uit een enkel stuk te plaatsen. Hiervoor wordt vooraf een ontwerp gemaakt om een stuk op maat te vervaardigen voor de plaatsing. Hierdoor hoeven er bij het leggen geen naden gemaakt te worden en kunnen lekkages of schades als gevolg van naden worden voorkomen.

D.R.S. de Lange is de eerste in de regio met een ruime ervaring in het leggen van Prelasti EPDM dakbedekking uit een enkel stuk. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het verwerken van Evalastic EPDM dakbanen. Het grootste voordeel van Evalastic EPDM is wel dat het een dakbaan is die zich laat verwerken als PVC dakbaan en toch voldoen aan de vele voordelen van een EPDM rubberfolie. Hierdoor is het geschikt voor daken met veel uitsparingen en is het te föhnen in de kleur grijs-zwart.

Doordat het gehele team in het bezit is van Prelasti en Evalastic verwerkingsdiploma’s, bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Bent u op zoek naar een dakbedekking dat niet alleen kwalitatief hoogwaardig en duurzaam is, maar ook brandveilig en milieuvriendelijk, dan is EPDM de beste keuze. Neemt u gerust even ene kijkje op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Dakcoating, Dakisolatie, Dakplaten, Duurzame dakbedekking, Hemelwaterafvoer / regenpijp, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Loodwerk en zinkwerk, Pannendak, Plat dak, Schoorsteen, Koper