DRS - P de Lange 023-7774810: Prijs uurloon erkend bedrijf gezocht keurmerk & goede reviews. Lekkage in huis zelf oplossen of een offerte van bedrijf uit de omgeving aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Spaarndammerdijk 13
2064KL Spaarndam
Noord-Holland
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Veelgestelde Vragen (FAQ) - Dakdekkersbedrijf DRS - P de Lange

Hoe lang gaat mijn dak normaal gesproken mee?

De levensduur van een dak varieert afhankelijk van het type dakbedekkingsmateriaal dat is gebruikt. Over het algemeen kan een goed onderhouden dak tussen de 20 en 30 jaar meegaan.

Wat zijn de tekenen van daklekkage en hoe kan ik deze herkennen?

Tekenen van daklekkage zijn onder andere waterdruppels of vlekken op plafonds, loslatende dakbedekking, afbladderende verf, schimmel- en vochtplekken op binnenmuren. Als u deze tekens opmerkt, is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen.

Welk type dakbedekkingsmateriaal is het beste voor mijn huis?

Het beste type dakbedekkingsmateriaal hangt af van verschillende factoren, waaronder uw budget, lokale klimaatomstandigheden en esthetische voorkeuren. We adviseren graag welk materiaal het meest geschikt is voor uw situatie.

Hoeveel kost het om mijn dak te vervangen of te repareren via DRS - P de Lange?

De kosten voor dakvervanging of -reparatie variëren afhankelijk van de omvang van het project en het gebruikte materiaal. Neem contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

Welke vergunningen zijn er nodig voor dakwerkzaamheden?

De vergunningseisen variëren per locatie. Wij helpen u graag bij het identificeren van de vereiste vergunningen en begeleiden u bij het verkrijgen ervan.

Zijn er bij DRS - P de Lange milieuvriendelijke dakbedekkingsopties beschikbaar?

Ja, we bieden milieuvriendelijke dakbedekkingsopties, zoals dakbedekkingsmaterialen met een hoge energie-efficiëntie en gerecyclede materialen. We kunnen u adviseren over duurzame opties.

Kan ik mijn bestaande dakbedekking overlagen of moet het volledig worden vervangen?

Het is mogelijk om bestaande dakbedekking te overlagen als deze in goede staat verkeert. We voeren graag een inspectie uit om te bepalen of overlagen mogelijk is.

Hoe lang duurt het om mijn dak te vervangen of te repareren?

De duur van het project varieert op basis van de omvang en complexiteit. We geven u een schatting van de benodigde tijd wanneer we uw offerte verstrekken.

Zijn er garanties op het geleverde werk en de materialen?

Ja, we bieden garanties op zowel het geleverde werk als de gebruikte materialen. De garantievoorwaarden variëren per project; deze worden u duidelijk vermeld in de offerte.

Moet ik mijn dak laten inspecteren voordat ik verkoop?

Een dakinspectie kan de waarde van uw woning verhogen en potentiële kopers geruststellen. Het is vaak verstandig om een inspectie te laten uitvoeren voordat u uw huis te koop aanbiedt.

Wat is het verschil tussen dakreparatie en dakonderhoud?

Dakreparatie richt zich op het herstellen van specifieke schade, terwijl dakonderhoud preventieve maatregelen omvat om de levensduur van uw dak te verlengen.

Zijn er manieren om mijn dak energiezuiniger te maken?

Ja, we kunnen energiezuinige dakbedekkingsmaterialen en isolatie aanbevelen om uw huis energie-efficiënter te maken.

Hoe kan ik mijn dak schoonmaken en onderhouden?

Dakreiniging en -onderhoud zijn gespecialiseerde taken. Neem contact met ons op voor professioneel advies en service.

Wat moet ik doen bij storm- of hagelschade aan mijn dak in Spaarndam?

Bij schade moet u onmiddellijk contact met ons opnemen voor een inspectie en reparatie om verdere schade te voorkomen. Direct bellen kan ook 023-7774810.

Heeft Dakdekkersbedrijf DRS - P de Lange ervaring met specifieke dakproblemen, zoals platte daken of schuine daken?

Ja, we hebben uitgebreide ervaring met verschillende soorten daken, inclusief platte en schuine daken.

Biedt Dakdekkersbedrijf DRS - P de Lange gratis offertes of inspecties aan?

Ja, we bieden gratis offertes en kunnen ook gratis dakinspecties aanbieden om uw behoeften te beoordelen.

Is DRS - P de Lange verzekerd en gecertificeerd?

Ja, we zijn volledig verzekerd en gecertificeerd als een professioneel dakdekkersbedrijf. Vraag ons voor de zekerheid bewijs van onze verzekering en certificaten.

Wat is de aanbevolen frequentie voor dakinspecties en onderhoud?

Jaarlijkse dakinspecties worden aanbevolen, maar de frequentie kan variëren afhankelijk van de leeft

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Alle soorten dakbedekkingen
Tevens dakinspectie

Wat wij doen:
EPDM Rubberdakbedekkingen.

Alle soorten dakbedekkingen, Koper- , Zink- en Loodwerk

En gespecialiseerd in;

Prelasti EPDM dakbedekking uit een stuk.

Met een Komotest gemeten levensduur van 27 jaar!
Een verwachte levensduur van tenminste 40 jaar.

Wij werken zowel voor particulieren als voor aannemers en hebben alles is huis voor al uw dakproblemen.

Onze ervaring is groots en wij zijn de eersten in deze regio die met Prelasti EPDM werken, dat door zijn lange leversduur, milieuvriendelijk is en geen brandgevaar kent.
Tevens zijn wij verwerkers van EVALASTIC EPDM DAKBANEN.
Het gehele team is in het bezit van prelasti en evalastic verwerkings diploma´s

Ook voor al uw loodgieterswerk.

Op dit moment is EPDM rubberfolie de best verkrijgbare dakbedekking. EPDM heeft niet alleen een lange levensduur, van minimaal veertig jaar, maar is ook zeer geschikt als kwalitatief hoogwaardige waterafdichting. Met EPDM is het mogelijk de dakbedekking, inclusief eventuele opstaande stukken voor dakkapellen of schoorstenen, uit een enkel stuk te plaatsen. Hiervoor wordt vooraf een ontwerp gemaakt om een stuk op maat te vervaardigen voor de plaatsing. Hierdoor hoeven er bij het leggen geen naden gemaakt te worden en kunnen lekkages of schades als gevolg van naden worden voorkomen.

D.R.S. de Lange is de eerste in de regio met een ruime ervaring in het leggen van Prelasti EPDM dakbedekking uit een enkel stuk. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het verwerken van Evalastic EPDM dakbanen. Het grootste voordeel van Evalastic EPDM is wel dat het een dakbaan is die zich laat verwerken als PVC dakbaan en toch voldoen aan de vele voordelen van een EPDM rubberfolie. Hierdoor is het geschikt voor daken met veel uitsparingen en is het te föhnen in de kleur grijs-zwart.

Doordat het gehele team in het bezit is van Prelasti en Evalastic verwerkingsdiploma’s, bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Bent u op zoek naar een dakbedekking dat niet alleen kwalitatief hoogwaardig en duurzaam is, maar ook brandveilig en milieuvriendelijk, dan is EPDM de beste keuze. Neemt u gerust even ene kijkje op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Dakcoating, Dakisolatie, Dakplaten, Duurzame dakbedekking, Hemelwaterafvoer / regenpijp, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Loodwerk en zinkwerk, Pannendak, Plat dak, Schoorsteen, Koper