Selecteer provincie

Dakbedekkingsbedrijf Haperen van 076-5420611: Prijs uurloon erkend bedrijf gezocht keurmerk & goede reviews. Lekkage in huis zelf oplossen of een offerte van bedrijf uit de omgeving aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Weidehek 65
4824AT Breda
Noord-Brabant
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Veelgestelde Vragen (FAQ) - Dakdekkersbedrijf Dakbedekkingsbedrijf Haperen van

Hoe lang gaat mijn dak normaal gesproken mee?

De levensduur van een dak varieert afhankelijk van het type dakbedekkingsmateriaal dat is gebruikt. Over het algemeen kan een goed onderhouden dak tussen de 20 en 30 jaar meegaan.

Wat zijn de tekenen van daklekkage en hoe kan ik deze herkennen?

Tekenen van daklekkage zijn onder andere waterdruppels of vlekken op plafonds, loslatende dakbedekking, afbladderende verf, schimmel- en vochtplekken op binnenmuren. Als u deze tekens opmerkt, is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen.

Welk type dakbedekkingsmateriaal is het beste voor mijn huis?

Het beste type dakbedekkingsmateriaal hangt af van verschillende factoren, waaronder uw budget, lokale klimaatomstandigheden en esthetische voorkeuren. We adviseren graag welk materiaal het meest geschikt is voor uw situatie.

Hoeveel kost het om mijn dak te vervangen of te repareren via Dakbedekkingsbedrijf Haperen van?

De kosten voor dakvervanging of -reparatie variëren afhankelijk van de omvang van het project en het gebruikte materiaal. Neem contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

Welke vergunningen zijn er nodig voor dakwerkzaamheden?

De vergunningseisen variëren per locatie. Wij helpen u graag bij het identificeren van de vereiste vergunningen en begeleiden u bij het verkrijgen ervan.

Zijn er bij Dakbedekkingsbedrijf Haperen van milieuvriendelijke dakbedekkingsopties beschikbaar?

Ja, we bieden milieuvriendelijke dakbedekkingsopties, zoals dakbedekkingsmaterialen met een hoge energie-efficiëntie en gerecyclede materialen. We kunnen u adviseren over duurzame opties.

Kan ik mijn bestaande dakbedekking overlagen of moet het volledig worden vervangen?

Het is mogelijk om bestaande dakbedekking te overlagen als deze in goede staat verkeert. We voeren graag een inspectie uit om te bepalen of overlagen mogelijk is.

Hoe lang duurt het om mijn dak te vervangen of te repareren?

De duur van het project varieert op basis van de omvang en complexiteit. We geven u een schatting van de benodigde tijd wanneer we uw offerte verstrekken.

Zijn er garanties op het geleverde werk en de materialen?

Ja, we bieden garanties op zowel het geleverde werk als de gebruikte materialen. De garantievoorwaarden variëren per project; deze worden u duidelijk vermeld in de offerte.

Moet ik mijn dak laten inspecteren voordat ik verkoop?

Een dakinspectie kan de waarde van uw woning verhogen en potentiële kopers geruststellen. Het is vaak verstandig om een inspectie te laten uitvoeren voordat u uw huis te koop aanbiedt.

Wat is het verschil tussen dakreparatie en dakonderhoud?

Dakreparatie richt zich op het herstellen van specifieke schade, terwijl dakonderhoud preventieve maatregelen omvat om de levensduur van uw dak te verlengen.

Zijn er manieren om mijn dak energiezuiniger te maken?

Ja, we kunnen energiezuinige dakbedekkingsmaterialen en isolatie aanbevelen om uw huis energie-efficiënter te maken.

Hoe kan ik mijn dak schoonmaken en onderhouden?

Dakreiniging en -onderhoud zijn gespecialiseerde taken. Neem contact met ons op voor professioneel advies en service.

Wat moet ik doen bij storm- of hagelschade aan mijn dak in Breda?

Bij schade moet u onmiddellijk contact met ons opnemen voor een inspectie en reparatie om verdere schade te voorkomen. Direct bellen kan ook 076-5420611.

Heeft Dakdekkersbedrijf Dakbedekkingsbedrijf Haperen van ervaring met specifieke dakproblemen, zoals platte daken of schuine daken?

Ja, we hebben uitgebreide ervaring met verschillende soorten daken, inclusief platte en schuine daken.

Biedt Dakdekkersbedrijf Dakbedekkingsbedrijf Haperen van gratis offertes of inspecties aan?

Ja, we bieden gratis offertes en kunnen ook gratis dakinspecties aanbieden om uw behoeften te beoordelen.

Is Dakbedekkingsbedrijf Haperen van verzekerd en gecertificeerd?

Ja, we zijn volledig verzekerd en gecertificeerd als een professioneel dakdekkersbedrijf. Vraag ons voor de zekerheid bewijs van onze verzekering en certificaten.

Wat is de aanbevolen frequentie voor dakinspecties en onderhoud?

Jaarlijkse dakinspecties worden aanbevolen, maar de frequentie kan variëren afhankelijk van de leeft

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


076-5420611

fax : 076-5426601

Wat wij doen:
Van Haperen Dakbedekkingen b.v. opgericht in 1975.

Op het moment is het bedrijf werkzaam met circa 35 personen. Van Haperen b.v. richt zich op de totale dakenmarkt, dat wil zeggen zowel op nieuwbouw als renovatie en zowel op platte als hellende daken. Het bedrijf beschikt over gekwalificeerd personeel op het gebied van Bitumineuze, PVC, EPDM , TPO , TPE , POCB, shingles, pannen- en leienbedekking.

Van Haperen dakbedekkingen b.v. werkt veelal voor woningbouwverenigingen, overheid, stichtingen, vaste aannemersbedrijven en andere zakelijke instellingen en richt zich daarbij ook op de wat exclusievere markt.

Ook op het gebied van advisering spelen wij een voorname rol bij onze opdrachtgevers wat zich uit in levensduur analyses, windbelasting berekeningen, bouwfysische berekeningen, verbetering detailleringen en op het gebied van wateraccumulatie en dakveiligheid worden er Risico Inventarisatie en Evaluaties verstrekt.

Innovatief zijn we zeker ook en staan we niet stil, constant zijn we bezig met ontwikkeling en verbetering. Zo is recentelijk door ons het eerste in Nederland aangebrachte Rubbersun Energiedak een feit geworden (zie Energiedaken).Service:
Gratis offerte, eigen verreiker en ander materieel

Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Dakbestrating, Dakisolatie, Dakterras, Duurzame dakbedekking, Energiedak, Hemelwaterafvoer / regenpijp, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Leisteen dakbedekking, Lichtkoepel, Lichtstraat, Pannendak, Plat dak, Shingle dakbedekking, Valbeveiliging, Windbelasting berekening, Zonnepanelen, bouwfysische berekeningen, dak nivellering systeem, groendak, hellend dak, noodoverloop, ri & e, solatube

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
KIWA Komo / KIWA VCA / Vebidak