Brabodak

Vergelijk dakdekkers Breda

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Breda 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Somerweide 65
4824EX Breda
Noord-Brabant
Navigeer naar
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Brabodak dakbedekkingen richt zich op alles wat met platte daken te maken heeft.
We maken allerlei soorten daken of het nu een woonhuis een schuurtje of een grote loods betreft.
Brabodak dakbedekkingen werkt uitsluitend met materialen met een product certificaat in zowel diverse kunststoffen als bitumineuze dakbedekkingen.

Wij leveren de volgende diensten:
•Reparatie van lekkage's
•Onderhoud.
•Het leveren en plaatsen van zinken deklijsten.
•Het leveren en plaatsen van isolatie.
•Het leveren en plaatsen van dakterrastegels.
•Het leveren en plaatsen van boeidelen en / of dakbeschot.

Wat kunnen klanten verwachten:•Deskundig advies.
•Vakbekwaam personeel.
•Snelle service.
•Garantie op uitgevoerde werkzaamheden (10 jaar)
•VRIJBLIJVENDE GRATIS PRIJSOPGAVE

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende prijsopgave willen dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen of gewoon te bellen op nummer 06-54293394.

Onderhoud
Naast nieuwbouw en renovatie kunt u ons ook inschakelen voor het reguliere onderhoud aan uw dak. Dit kan bestaan uit een eenmalige opknapbeurt en/of jaarlijks onderhoud.

Regulier onderhoud
In de loop der jaren kan uw dak of gevel plaatselijk in kwaliteit achteruitgaan door gebruiksslijtage, inwerking van de elementen, vandalisme of natuurgeweld. Vaak is plaatselijke vervanging, herbevestiging het opnieuw inwerken van ontluchtingen en afvoeren of een nieuwe laag bedekking voldoende om uw pand nog jarenlang droog te houden. Waar u zelf om moet denken is dat u minimaal één maal per jaar natuurafval van uw dak en uit uw goot verwijderd of laat verwijderen. Een verstopte afvoer is de eerste bron van ellende.

Materialen
Kunststof
Kunstof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Enige voordelen van kunststof zijn dat er geen brander aan te pas hoeft te komen, dat het milieuvriendelijker is dan bitumineuze dakbedekking en dat het veel lichter in gewicht is en dus geschikter voor lichtere onderconstructies. Er kan onderscheid gemaakt worden in PVC en EPDM.

EPDM
EPDM word vaak koud verlijmd, vergt weinig onderhoud en gaat veel langer mee dan Bitumineuze dakbedekking. Een EPDM folie kan des gewenst vooraf in de fabriek op maat gemaakt worden waarna het op het dak in een keer kan worden uitgevouwen. Bij vervanging is het materiaal te hergebruiken. Daarmee is EPDM minder milieubelastend dan haar kunststof familieleden en bitumineuze dakbedekkingsbanen.


PVC
PVC-dakbedekking is goed bestand tegen chemicaliën.Service:
Gratis advies

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Boeidelen, Dakgoot, Dakisolatie, Dakplaten, Duurzame dakbedekking, Hemelwaterafvoer / regenpijp, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Loodwerk en zinkwerk, Pannendak, Plat dak, Zinken daken

Aangesloten bij / Certificering:
VCA*