Selecteer provincie

Sani-CV Service BV Technische Groothandel

Vergelijk dakdekkers Wassenaar

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Wassenaar 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Rijksstraatweg 66
2241BW Wassenaar
Zuid-Holland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

ook sanitair showroom

Wat wij doen:
Technische Groothandel Sani CV Service BV is een servicegerichte leverancier van een totaal installatiepakket. bestaande uit o.a. sanitair, centrale verwarming, pvc en metalen. Wij leveren aan cv-installateurs, loodgieters en dakdekkers, aannemers, woningbouwverenigingen, hotels en luxe jachtbouw.

Sani CV Service BV beschikt over een afhaalbalie en eigen transport. De voorraad van Sani CV Service BV is afgestemd op de dagelijkse behoefte van de loodgieter, cv-monteur en aannemer. Service staat voor schakelen, ervaring, meedenken, kennis en snel leveren. Een tekort is meestal de volgende dag in huis. Zijn er artikelen met een langere levertijd dan zullen wij u daarover informeren of samen met u op zoek gaan naar een alternatief die wel snel leverbaar is.

Voor projecten, luxe sanitair, maatwerk (zink, douchewanden enz.) en begeleiding voor aankopen kunt u ook bij ons terecht, samenwerking vanaf bestek tot op de werkvloer en oplevering.

Persoonlijk contact, de juiste afspraken, informele werkwijze en snelle leveringen zijn de kenmerken van ons bedrijf.Specialiteiten:
Sanitair, Centrale Verwarming

Service:
Showroombezoek alleen op afspraak, Online contactformulier

Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Verkoop, Maatwerk, Projecten, Deskundig advies

Producten:
Centrale verwarming, Sanitair

Faciliteiten:
Afhaalbalie, Transport, Showroom