Selecteer provincie

Rietdekkerij Harry Raggers

Vergelijk dakdekkers Willemsoord

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Willemsoord 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Paasloregel 39
8338SV Willemsoord
Overijssel
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Al drie generaties op het rieten dak, de vierde is in opleiding.
Wij leveren uitsluitend een rieten dak van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Voor goed riet bent u afhankelijk van het vakmanschap van uw rietdekker.
Omdat wij meestal gebruik maken van Kalenberger riet, bent u zeker van een goede kwaliteit.


Lang geleden verdiende Jaap Raggers, toen nog een arme kleine boer met 1 koe op een gemeenschappelijke wei, iets bij door rijshouten bezems te maken en deze te verkopen aan boeren in de omgeving. Later verrichtte hij hand- en spandiensten aan de plaatselijke timmerman die in de tijd eveneens rietdekkerswerk deed. Al snel bleek Jaap een prima rietdekker en hij startte daarom zijn eigen bedrijfje. Het riet teelde hij zelf in Kalenberg.

Een aantal van zijn zonen ging het vak ook leren en zo gaande weg onstond een familiebedrijf dat uitgroeide tot een van de grootste regionale rietdekkersbedrijven in het noorden van het land. Op verzoek van plaatselijke overheden werd een eigen rietdekcursus ontwikkeld en van de opgebouwde kennis rondom rieten daken werd door verzekeringsmaatschappijen maar wat graag gebruik gemaakt bij onstane schades.

Kennis die uiteraard ook werd overgebracht op zonen van de zonen van Jaap Raggers. Inmiddels is de vierde generatie in opleiding.

Het grote bedrijf is opgesplitst in verschillende takken in Nederland en België. Zo verdienen nog vele nazaten van Jaap de kost met het rietdekken.

Rietdekkerij Harry Raggers is nog steeds in deze regio gevestigd en levert uitsluitend een rieten dak van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Service:
Gratis advies

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie

Specialisatie:
Rieten dak / rietdekker