Selecteer provincie

Westen Dak- en Installatiewerken BV 074-3841550: Prijs uurloon erkend bedrijf gezocht keurmerk & goede reviews. Lekkage in huis zelf oplossen of een offerte van bedrijf uit de omgeving aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Worker Landen 16
7627LJ Bornerbroek
Overijssel
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Veelgestelde Vragen (FAQ) - Dakdekkersbedrijf Westen Dak- en Installatiewerken BV

Hoe lang gaat mijn dak normaal gesproken mee?

De levensduur van een dak varieert afhankelijk van het type dakbedekkingsmateriaal dat is gebruikt. Over het algemeen kan een goed onderhouden dak tussen de 20 en 30 jaar meegaan.

Wat zijn de tekenen van daklekkage en hoe kan ik deze herkennen?

Tekenen van daklekkage zijn onder andere waterdruppels of vlekken op plafonds, loslatende dakbedekking, afbladderende verf, schimmel- en vochtplekken op binnenmuren. Als u deze tekens opmerkt, is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen.

Welk type dakbedekkingsmateriaal is het beste voor mijn huis?

Het beste type dakbedekkingsmateriaal hangt af van verschillende factoren, waaronder uw budget, lokale klimaatomstandigheden en esthetische voorkeuren. We adviseren graag welk materiaal het meest geschikt is voor uw situatie.

Hoeveel kost het om mijn dak te vervangen of te repareren via Westen Dak- en Installatiewerken BV?

De kosten voor dakvervanging of -reparatie variëren afhankelijk van de omvang van het project en het gebruikte materiaal. Neem contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

Welke vergunningen zijn er nodig voor dakwerkzaamheden?

De vergunningseisen variëren per locatie. Wij helpen u graag bij het identificeren van de vereiste vergunningen en begeleiden u bij het verkrijgen ervan.

Zijn er bij Westen Dak- en Installatiewerken BV milieuvriendelijke dakbedekkingsopties beschikbaar?

Ja, we bieden milieuvriendelijke dakbedekkingsopties, zoals dakbedekkingsmaterialen met een hoge energie-efficiëntie en gerecyclede materialen. We kunnen u adviseren over duurzame opties.

Kan ik mijn bestaande dakbedekking overlagen of moet het volledig worden vervangen?

Het is mogelijk om bestaande dakbedekking te overlagen als deze in goede staat verkeert. We voeren graag een inspectie uit om te bepalen of overlagen mogelijk is.

Hoe lang duurt het om mijn dak te vervangen of te repareren?

De duur van het project varieert op basis van de omvang en complexiteit. We geven u een schatting van de benodigde tijd wanneer we uw offerte verstrekken.

Zijn er garanties op het geleverde werk en de materialen?

Ja, we bieden garanties op zowel het geleverde werk als de gebruikte materialen. De garantievoorwaarden variëren per project; deze worden u duidelijk vermeld in de offerte.

Moet ik mijn dak laten inspecteren voordat ik verkoop?

Een dakinspectie kan de waarde van uw woning verhogen en potentiële kopers geruststellen. Het is vaak verstandig om een inspectie te laten uitvoeren voordat u uw huis te koop aanbiedt.

Wat is het verschil tussen dakreparatie en dakonderhoud?

Dakreparatie richt zich op het herstellen van specifieke schade, terwijl dakonderhoud preventieve maatregelen omvat om de levensduur van uw dak te verlengen.

Zijn er manieren om mijn dak energiezuiniger te maken?

Ja, we kunnen energiezuinige dakbedekkingsmaterialen en isolatie aanbevelen om uw huis energie-efficiënter te maken.

Hoe kan ik mijn dak schoonmaken en onderhouden?

Dakreiniging en -onderhoud zijn gespecialiseerde taken. Neem contact met ons op voor professioneel advies en service.

Wat moet ik doen bij storm- of hagelschade aan mijn dak in Bornerbroek?

Bij schade moet u onmiddellijk contact met ons opnemen voor een inspectie en reparatie om verdere schade te voorkomen. Direct bellen kan ook 074-3841550.

Heeft Dakdekkersbedrijf Westen Dak- en Installatiewerken BV ervaring met specifieke dakproblemen, zoals platte daken of schuine daken?

Ja, we hebben uitgebreide ervaring met verschillende soorten daken, inclusief platte en schuine daken.

Biedt Dakdekkersbedrijf Westen Dak- en Installatiewerken BV gratis offertes of inspecties aan?

Ja, we bieden gratis offertes en kunnen ook gratis dakinspecties aanbieden om uw behoeften te beoordelen.

Is Westen Dak- en Installatiewerken BV verzekerd en gecertificeerd?

Ja, we zijn volledig verzekerd en gecertificeerd als een professioneel dakdekkersbedrijf. Vraag ons voor de zekerheid bewijs van onze verzekering en certificaten.

Wat is de aanbevolen frequentie voor dakinspecties en onderhoud?

Jaarlijkse dakinspecties worden aanbevolen, maar de frequentie kan variëren afhankelijk van de leeft

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


074-3841550

mobiele telefoon : 06-51133838

fax : 074-3841622

http://www.westendak-installatiewerken.nl

Wat wij doen:
Westen Dak- en Installatiewerken BV. Een klein bedrijf dat sinds de oprichting in 1998 een gedegen reputatie opgebouwd heeft als totaal installateur. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om dakwerkzaamheden, lood-, koper- en zinkwerk, gas-, water- en CV installaties, sanitair, ventilatie, riolering, HWA, warmte-terugwinning systeem en luchtbehandeling.

Onze ervaren vakmensen werken met de beste en meest veilige materialen. Wij werken voor zowel zakelijke opdrachtgevers als voor particuliere klanten.

Wilt u meer weten over wat Westen Dak- en Installatiewerken BV u kan bieden, neem dan telefonisch contact op of reageer via het formulier dat u kunt vinden onder ‘contact’ op onze website.

Werkwijze

De naam Westen Dak- en Installatiewerken B.V. zegt het al. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen, repareren en renoveren van dakbedekkingen en dakvoorzieningen. Daarnaast zijn wij een erkend installatiebedrijf. Wij verzorgen dus ook al het loodgieter- en installatiewerk voor u. De elektrotechnische installaties kunnen ook via ons verzorgd worden, door een erkende e-installateur. Voor u als klant betekent dit, dat u slechts één aanspreekpunt heeft en dat is wel zo overzichtelijk.

Kennis en advies
Wij hechten veel waarde aan een eerlijk en objectief advies. Onze werknemers hebben een goede technische opleiding, waardoor de juiste vakkennis aanwezig is. Daarnaast werken wij nauw samen met deskundige partners, zodat wij op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vak. En u bent altijd de eerste die daarvan profiteert.
Ons team bestaat uit een groep enthousiaste en goed opgeleide vakmensen. Ze worden jaarlijks met opleidingen bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de diverse aspecten en veranderingen binnen ons vakgebied. U bent er zeker van dat het werk goed en veilig gebeurt.

Van alle markten thuis
Wij zijn actief in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Maar ook als het gaat om verbouw en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze totaalaanpak kunnen wij de meest voorkomende herstelwerkzaamheden uitvoeren. Van het verhelpen van daklekkages of dakgoten tot het vervangen van een toilet, kraan of een lekkende leiding.

Veelzijdige relaties
Wij werken voor veel, verschillende opdrachtgevers. Met aannemers, bouwbedrijven, gemeenten, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen wordt al jaren prettig zaken gedaan. Maar vanzelfsprekend behoren ook particulieren tot onze klantenkring. Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Loodwerk en zinkwerk, Centrale verwarming, Water-installatie, Luchtverwarming, Sanitair, Rioolwerk, gas-installatie