Selecteer provincie

Etipar Rioleringswerken 013-5700107: Prijs uurloon erkend bedrijf gezocht keurmerk & goede reviews. Lekkage in huis zelf oplossen of een offerte van bedrijf uit de omgeving aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Dongenseweg 90
5047SG Tilburg
Noord-Brabant
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

ontstoppen van rioleringen met
hoge druk of machinaal

Wat wij doen:
Werden in vroegere tijden de rioleringen ontstopt door met de hand te draaien veren, nu wordt er gebruik gemaakt van moderne mechanische spiraalmachines; voor wastafels en gootstenen de kleine spiraalmachines, de grote spiraalmachines voor het grotere werk. Het ontstoppen en zuiverspuiten van de riolering met water kan ook met de diverse hogedrukmachines.

Het repareren, aanleggen en vervangen van de riolering wordt uiteraard ook door ons bedrijf uitgevoerd. Een gres riolering die verzakt is of waarin wortelgroei aanwezig is, een ijzeren leiding die dicht geroest is; hij kan vervangen worden. Of het veranderen cq omleggen van een riolering. Problemen in leidingen zoals scheuren, verzakkingen, wortelingroei, verborgen gebreken, lekkages kunnen snel opgespoord worden met een camera-rioolinspectie.

Het leveren, plaatsen en aansluiten van vetafscheiders, inspectieputten en het aanpassen van de rioleringen kan worden uitgevoerd, maar ook verzorgen wij het leegzuigen van deze vetafscheiders waarbij de plantaardige-cq dierlijke vetten en olien worden getransporteerd naar geregistreerde verzamelplaatsen.

Steeds vaker gaat men over tot preventief onderhoud aan de rioleringen; waarbij te denken valt aan het zuiverspuiten van de rioleringen en het leegzuigen van straatkolken, dit ter voorkoming van verstoppingen met overstromingen, volgelopen kelders, parkeerplaatsen die blank staan, hemelwaterafvoeren en dakgoten die bij regen overlopen.

Tot onze vast klanten behoren oa; bedrijven, gemeenten, scholen, universiteit, fabrieken, kantoren en particulieren.Service:
online contact

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type bedrijf:
Installatiebedrijf, Ontstoppingsbedrijf / ontstoppingsdienst

Diensten:
Afvoer ontstoppen, Onderhoud, Reparatie, Riolering aanleggen, Riool ontstoppen, Rioolinspectie, Rioolreiniging, Rioolrenovatie, WC ontstoppen, leveren, plaatsen en aansluiten van vetafscheiders

Probleem verhelpen:
Afvoer verstopt, Riool verstopt, Verstopping

Specialisatie:
Vetafscheider, Vetput, Waterafvoer