Selecteer provincie

Rutten Dakdekkersbedrijf

Vergelijk dakdekkers Venlo

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Venlo 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
L Janszoon Costerstr 27
5916PR Venlo
Limburg
Website
-
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Uw ervaren dakbedekkingsbedrijf uit Venlo

Als bouwpartner verzorgt Rutten Dakdekkersbedrijf, het dakbedekkingsbedrijf uit Venlo, diverse werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het renovaties door professioneel timmerwerk tot het plaatsen van uw complete dakbedekking. Opererend als dak- en timmerbedrijf uit Venlo verzorgen wij alle werkzaamheden met absolute kwaliteit als uitgangspunt. Rutten Dakdekkersbedrijf onderscheidt zich van andere timmer- en klusbedrijven door gedegen professionaliteit en doelgerichte oplossingen. Wij zijn een erkend bedrijf voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

DAKWERKEN

Rutten Dakdekkersbedrijf heeft ruime ervaring met betrekking tot uw dakwerk voor zowel in nieuwbouw en renovatie. Of het nu gaat om platte daken, pannendaken of andere soorten daken, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. En ook voor de renovatie of het aanbrengen van dakbeschot of isolatiemateriaal kunnen wij u voorzien van gedegen vakwerk. Ons bedrijf is er op ingesteld om complete daken voor u te kunnen realiseren. Dat betekent dat wij werkzaamheden verrichten vanaf de kapconstructie tot de complete afwerking van het dak. Wij houden alles hiervoor in eigen beheer. Wat voor u een helder idee geeft van wat er moet gebeuren en wat het uiteindelijke eindresultaat wordt. U kunt dus uitgaan van een professionele afwerking van het aanbrengen van complete hellende daken, dakramen en dakkapellen en het aanbrengen van diverse soorten dakpannen. Wij hanteren een strikt onderhoudsplan met als doel de levens duur van uw dak aanzienlijk te verlengen en gebreken een stap voor te zijn. Dit kan voor u op lange termijn behoorlijk wat geld besparen. Voor dakrenovaties kunt u ook bij ons terecht.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00
Dinsdag : 07:30 - 18:00
Woensdag : 07:30 - 18:00
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
24-uurs service, Gratis advies

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakrenovatie, Dakreparatie

Specialisatie:
Dakisolatie, Dakraam, Pannendak, Plat dak, hellend dak, timmerwerk

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving