Bos Dakdekkersbedrijf M 0525-661909: Prijs uurloon erkend bedrijf gezocht keurmerk & goede reviews. Lekkage in huis zelf oplossen of een offerte van bedrijf uit de omgeving aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
J.P. Broekhovenstraat 22
8081HC Elburg
Gelderland
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0525-661909

fax : 0525-686689

Wat wij doen:
Dakdekkersbedrijf M.Bos is opgericht in 1996 als eenmanszaak te Doornspijk. De afgelopen 13 jaar zijn wij uitgegroeid tot een (klein) bedrijf waar totaal 6 personen werkzaam zijn. Binnen ons bedrijf hebben wij de nodige opleidingen genoten bij scholingsinstituut Tectum/Vebidak en erkenningen behaald voor het uitoefenen van een dakdekkersbedrijf, tevens zijn wij een erkend leerbedrijf (Fundeon). Mede door de ervaring en vakbekwaamheid van onze medewerkers heeft dakdekkersbedrijf M.Bos veel kennis op het gebied van dakbedekkingen en zink werken. Door onze relatief kleine organisatie kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven onze diensten en producten aanbieden. Ons werkgebied is landelijk en het hoeft dan ook voor u als particulier of bedrijf geen belemmering te zijn of financiele consequentie's hebben om ons naar een werklocatie te laten rijden.

Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, kleine tot middelgrote aannemers, installateurs, gemeenten, woningstichtingen etc. De door ons uitgevoerde werken/daken variëren dan ook van kleine aanbouwen of dakkapellen tot grote bedrijfshallen.Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Dakdekken

Specialisatie:
Boeidelen, Dakgoot

Aangesloten bij / Certificering:
KOMO, BRL 4702, Fundeon erkend leerbedrijf