Rietdekkersbedrijf Michiel

Vergelijk dakdekkers Borculo

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Borculo 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Van Coeverdenstraat 69
7271XW Borculo
Gelderland
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Graag stellen wij ons aan u voor. In 2001 is Rietdekkersbedrijf Michiel opgericht door de eigenaar, Michiel Prins.
Michiel Prins is 32 jaar oud en van beroep rietdekker. Hij is met rietdekken begonnen als leerling rietdekker in 1996 en heeft eind 2001 zijn vakdiploma gehaald. Direct daarna heeft Michiel zijn eigen bedrijf opgericht. Dat is nu zon 8 jaar geleden. Rietdekkersbedrijf Michiel werkt veelal samen met andere rietdekkersbedrijven, want vele handen maken licht werk.

Samen is er meer dan 80 jaar ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van een bouwkraan welke in eigen beheer is. Dat neemt het zwaarste werk voor de rietdekkers uit handen. Daarbij wordt de tuin ontzien van eventuele schade. De tuin wordt altijd afgedekt met lucht en lichtdoorlatende kleden zodat de planten en struiken netjes blijven. Als een oud dak afgehaald wordt dan wordt het riet direct afgevoerd in containers. Zo heeft u zo min mogelijk last van rietafval. We werken volgens de laatste richtlijnen van de vakfederatie en arbo.Doelgroep:
Bedrijven