Bouwknegt Rietdekkers

Vergelijk dakdekkers Nijeveen

Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare dakdekkers uit Nijeveen 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Dakdekkers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!


Details

Adres
Kolderveense Bovenboer 12
7948LV Nijeveen
Drenthe
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bouwknegt Rietdekkers is een allround bedrijf en oa gespecialiseerd in zowel het schroefdak als traditionele daken. Onze gediplomeerde timmerman voert gespecialiseerde timmerwerkzaamheden uit.
Zowel voor een kleine reparatie, als voor grote projecten zoals het ombouwen van een pannendak naar een rieten kap, bent u bij ons aan het juiste adres.

De afgelopen 30 jaar heeft Bouwknegt Rietdekkers zich ontwikkeld tot een begrip. Betrouwbaarheid, kwaliteit en expertise behoren tot de kern van dit ervaren rietdekkersbedrijf. Bouwknegt Rietdekkers is aangesloten bij de Nederlandse Vakfederatie Rietdekkers en de Drentse Rietdekkersbond.

Het is natuurlijk belangrijk dat er wordt gedekt met riet van goede kwaliteit. Bouwknegt Rietdekkers is daarom in het bezit van eigen rietland dat ligt in Wanneperveen aan de Wieden. Dit zogeheten "Wiedenriet" is eerste klas riet van Hollandse bodem.

Ieder dak is verschillend en daarom zal er altijd maatwerk geleverd moeten worden. Zo kan Bouwknegt Rietdekkers uw pannendak vervangen door een prachtige rieten kap. Maar ook als het gaat om het vervangen van uw huidige versleten rieten kap, moet u bij Bouwknegt Rietdekkers zijn. In beide gevallen komt er vaak timmerwerk aan te pas, maar gelukkig is dat een specialisme van het team. Voor het plaatsen van dakkapellen, uileborden, dakramen, het ombouwen van traditioneel naar schroefdak, latten en sporen vervangen en overige timmerwerkzaamheden bent u hier aan het goede adres.Service:
Gratis offerte, fotopresentatie op site

Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Dakdekken, Dakonderhoud, Dakrenovatie, Dakreparatie, nieuwbouw, rietdekken

Specialisatie:
Dakraam, Pannendak, bijbehorende timmerwerkzaamheden, dakkapel plaatsen, latten en sporen vervangen, ombouwen pannendak naar rieten dak, schroefdak, traditionele daken, uileborden plaatsen

Aangesloten bij / Certificering:
Drentse Rietdekkersbond, Vakfederatie Rietdekkers